Jeg holder foredrag om misbrug for folkeskoler, uddannelser, forældre, efterskoler m.m.

14+ års erfaringen i at holde misbrugsforedrag!

I er garanteret en skræmmende, fængende, eftertænksom og lærerig oplevelse.

Om mine misbrugsforedrag:

Siden 2011 har jeg haft fornøjelsen af at afholde foredrag for en bred vifte af lyttere, heriblandt foreninger, folkeskoler, efterskoler, bosteder, større forsamlinger, og forældregrupper. Med tiden har jeg opbygget betydelig erfaring i at præsentere foredrag, og jeg tilbyder et dybt ærligt og spændende foredrag om emner såsom misbrug, ungdomsliv, festkultur, kriminalitet, tabte venskaber, manglende identitetsdannelse, samt rejsen ud af den dybe krise, jeg selv oplevede og som nær havde slået mig ihjel.

Jeg tilbyder foredrag til alle typer af organisationer, men foretrækker at adressere elever fra 8. klasse og opefter. Jeg mener, at en vis modenhed er nødvendig for at opnå det fulde udbytte af mit indhold. Mit primære formål med at tale om misbrug er at fremme refleksion blandt unge og deres forældre. Ved at dele min egen historie håber jeg at kunne påvirke unge til at undgå ulovlige rusmidler og udvikle en sund respekt for alkohol. Selvom jeg er bevidst om, at jeg ikke kan “redde” hele verden, er det mit mål at bidrage positivt i den rigtige retning. Samtidig ønsker jeg at give forældre et unikt indblik i tankerne hos unge, der kæmper med udfordringer i deres ungdomsliv.

I forbindelse med min deltagelse i DR-dokumentaren “100 dage uden stoffer”, som yderligere er beskrevet under fanen “DR dokumentar”, afholdt jeg et foredrag om mit eget misbrug for en efterskole. Efter udsendelsens visning afholdt jeg mit første større foredrag på Hotel Harmonien i Haderslev for cirka 800 deltagere.


Priser

Jeg holder foredrag i hele landet. Prisen er inkl. moms og eksl. kørsel. Eventuelle bro og færgebillet kommer også som tillæg (kørselstillægget udregnes efter statens fastsatte kilometertakts for befordringsgodtgørelse, for kørsel under 20.000 km årligt i egen bil, taksten er 3,70 kr. pr. km)
Der regnes fra min bopæl til adresse for afholdelse af foredraget. Udregningen af antal km tages som et gennemsnit fra Google Maps og krak.dk
Mit honorar for et foredrag på ca. 1½ time, med mulighed for besvarelse af alle de spørgsmål der måtte opstå, er 3.500 kr
Jeg holder foredrag for alle skoleklasser, organisationer, foreninger, arbejdspladser, videregående uddannelser, forældregrupper og lign.

Jeg holder helst foredrag for 8. klassetrin og opefter, da jeg mener at en hvis modenhed er nødvendig for, at få det maksimale udbytte ud af mit foredrag, men det er op til den enkelte booker at vurdere behovet.

Scroll to Top