Den korte version, af historien, om min vej ind i misbruget

Herunder kan du læse den korte version af historien
Du kan også læse den lange version ved at trykke på knappen herunder

Den korte historie om min vej ind i misbruget:

Jeg havde aldrig troet jeg skulle blive narkoman, men første gang jeg prøvede at drikke alkohol var det som der tændtes en ild indeni mig. En ild hvor der skulle gå mange år, før den kunne slukkes igen. Jeg måtte bare have mere og mere. Jeg blev teenanger og mine venner og jeg begyndte at feste. Da jeg var 15 år  prøvede jeg at ryge hash for første gang med en af mine nye venner, jeg havde mødt efter mine forældre blev skilt. Jeg blev hooked ligesom da jeg drak alkohol for første gang.  I de efterfølgende år eskalerede misbruget stødt og i en alder af 20 år var jeg misbruger alt hvad der kunnegøre mig påvirket: Bland andet ecstasypiller, amfetamin, kokain, MDMA, nervemedicin, alkohol og hash og gerne på samme tid. Det resulterede blandt andet i flere overdoser, hvor jeg blandt andet var ved at dø  den ene gang, en tur i kørestol , mistede venskaber, kiminalitet, retsager og en plettet straffeattest samt manglende identitetsdannelse. Hør hele min historie i mit foredrag.

Scroll to Top